top of page

Kampaamopalvelut

Kouluttaudumme jatkuvasti ja seuraamme tiukasti maailmalla vaihtuvia hiustrendejä, jotta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme ajantasaista palvelua! Meiltä saat suurella intohimolla sekä ammattitaidolla tehtyjä hiustenvärjäyksiä, - leikkauksia sekä laadukkaita hiustenpidennyksiä.

Vinkkejä oikean kampaamopalvelun varaamiseen

Kun tarvitset pelkkää latvojen siistimistä tai vanhan, mutta tunnistettavan hiusmallin freesausta, valitse kampaamoleikkaus.

 

Uudenlaista hiusmallia unelmoidessa on hyvä valita mallinmuutosleikkaus, jotta aikaa on riittävästi niin konsultointiin kuin työn toteuttamiseenkin.

Huomaathan, että lastenhiustenleikkaus koskee alle seitsemän vuotiaita lapsia. Sitä vanhemmat menevät kampaamo-/ parturihinnaston mukaan.

Kaikki hiustenleikkauspalvelut sisältävät pesun, föönauksen sekä viimeistelyn!

Salon Camu Kallio-10.jpg
Salon Camu Kallio-13.jpg

Kaikki värityöt sisältävät hiustenleikkauksen sekä viimeistelyn!

Erinäisten värjäystekniikoiden valtameri on suuri ja ymmärrettävästi aikaa varatessa voi iskeä pieni hätä oikean värjäysajan valitsemisessa.

 

Jos tiedät haluavasi hiustesi värin sisältävän moniulotteisuutta, tai tiedät tahtovasi hiukset tyvestä latvaan vaalennettua, valitse moniväripaketti.

Näin katsomme yhdessä kanssasi paikanpäällä millä värjäystekniikalla toteutamme hiustesi värjäyksen. Näin meillä on tarpeeksi aikaa toteuttaa toiveesi. 

 

Balayage - vapaalla kädellä tehtävä vaalennustekniikka on oikea valinta silloin, kun tahdot lopputuloksesta hyvin luonnollista ja pehmeästi liukuvaa vaaleutta.

Mikäli mieltäsi houkuttelee suurempi sekä vaativampi vaalennustyö, tummemmasta väristä useamman asteen vaalennus, valitse erikoisvaalennustyö.

 

Muistathan kuitenkin sen, että mitään hiusta ei saada tummasta täysin valkoiseksi yhdeltä istumalta. Teemme kuitenkin kaiken mahdollisen voitavan hiuksen kuntoa kunnioittaen, ja vaalennusprojektin välivaiheissa lähdet meiltä Camusta aina kauniin sävyn kanssa odottelemaan seuraavaa mahdollista vaalennuskertaa!

Valitse tyviväri silloin, kun tyveä on max. 4 cm. Muussa tapauksessa valitse yksiväripaketti. Huom! mikäli sinulla on aijemmin tehty kokopään vaalennus ja tarvitset vain tyven (max. 4cm) vaalennusta, valitse tyvivaalennus.

Salon Camu Kallio-40.jpg
rekvisiitta_6692_1200.jpg

Huomioithan väriaikaa varatessasi hiustesi todellisen mitan sekä paksuuden. Näin kampaamoaikaa ei tarvitse lähteä siirtämään toiselle ajankohdalle väärin valitun hiustenmitan ja siitä johtuvan puutteellisen ajan vuoksi.

 

  • Lyhyt: hiusten pituus max. korvanlehdelle

  • Puolipitkä: hiusten pituus max. hartioille

  • Pitkä: hiusten pituus max. lapaluihin

  • Extrapitkä: kaikki lapaluiden alapuolelle ulottuva

bottom of page